Estrada

Grašo i Hana čekaju sina: Otkrili koje ime će mu dati

Petar Grašo nedavno je otkrio da je njegova supruga Hana Huljić Grašo trudna. Do kraja godine par će dobiti drugo dijete, a spol se već zna. Nakon što su u julu 2022. dobili djevojčicu, sada im stiže dječak.

Prije nego što je na svijet stigla kćerka, mediji su spominjali kako bi Petar htio da se djevojčica zove Alba. Kad je dobio curicu, zaista ju je nazvao Alba. Hana je ovih dana istaknula kako su već smislili ime za sina, ali s tom informacijom nije htjela u javnost. Zato su se mnogi prisjetili da se ranije spominjalo kako će Grašo nazvati sina. Dao bi mu ide Toni, po pjevačevom pokojnom djedu. Hoće li se mališan zaista tako zvati, ostaje nam za vidjeti,Prije nego što je na svijet stigla kćerka, mediji su spominjali kako bi Petar htio da se djevojčica zove Alba. Kad je dobio curicu, zaista ju je nazvao Alba. Hana je ovih dana istaknula kako su već smislili ime za sina, ali s tom informacijom nije htjela u javnost. Zato su se mnogi prisjetili da se ranije spominjalo kako će Grašo nazvati sina. Dao bi mu ide Toni, po pjevačevom pokojnom djedu. Hoće li se mališan zaista tako zvati, ostaje nam za vidjeti.

Hana je trudna pet mjeseci i trudnoću dobro podnosi.piše Azra

Hana je trudna pet mjeseci i trudnoću dobro podnosi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh