Estrada

Šejla Zonić pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu

Nakon trijumfa u „Zvezdama Granda“ i brojnih obaveza poslije pobjede, talentovana Šejla Zonić iz Tuzle spakovala je kofere i zajedno sa suprugom Arminom uputila se na zasluženi odmor.

Pobjednica i njen muž odlučili su da destinacija za prvi odmor bude Zadar gdje pjevačica, kako saznaje Grand, ima i nekoliko poslovnih obaveza.

Kraći predah od svega što joj se posljednjih devet mjeseci kroz takmičenje izdešavalo, iskoristila je na najbolji mogući način, te je sa prijateljima i suprugom otišla na more.

Osim što svakodnevno uživa u prelijepim hrvatskim plažama, Šejla i njen suprug koriste slobodno vrijeme i za šetnju kroz Zadar, a ekipa Grandovog portala uhvatila je pobjednicu kako se odmara na bazenu u hotelu.

Grand portal snimio je kako se pobjednica „Zvezda Granda“ opušta i puni baterije za predstojeće obaveze koje je očekuju tokom ljeta.

Nakon povratka sa odmora, Šejlu očekuje i snimanje prvijenca kojim će početi solo karijeru poslije osvojene titule u najgledanijem takmičenju na Balkanu.

– Najveći izazov i fokus poslije pobjede jeste definitivno pronalaženje odgovarajuće prve pjesme koja će obilježiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i cijelim svojim bićem vjerujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pjesma – poručila je pobjednica „Zvezda Granda“, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh