Estrada

Bublin zamolio gosta da mu ne daje više bakšiša, njegova reakcija hit

Od kada je prije nekoliko godina pobijedio u “Zvezdama Grand”, Ibro Bublin postao je jedan od najtraženijih pjevača na veseljima i privatnim proslavama.

Nerijetko se dešava da ga tokom nastupa gosti počaste bakšišom, ali je sada on zamolio jednog gosta da ne daje više novca.Naime, Ibro je nastupao na jednoj privatnoj proslavi, a jedan gost je samo stavljao novčanice na hamoniku, dok u jednom momentu i sam pjevač reagovao.

“Nemoj brate, dosta je, puno je, nemoj više”, rekao je Ibro.

Ovaj video postao je hit na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da dosta pjevača ne bi učinilo ono što je Bublin na ovom nastupu,pišu Vijesti


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh