Estrada

Kendall Jenner se pohvalila privatnom posjetom Louvreu i razbjesnila sve jednim detaljem

Kendall Jenner jedna je od najuspješnijih manekenki svijeta, a nedavno joj je pošlo za rukom da muzej Louvre ima samo za sebe i svog partnera. Međutim, fotografijama ove privatne posjete uspjela je razbjesniti javnost.

Kendal Jenner - Instagram

Nakon nošenja revija na Paris Fashion Weeku, Jenner je zajedno sa svojim dečkom, reperom Bad Bunnyjem, imala privatnu šetnju po Louvreu.

Na Instagramu se pohvalila fotografijama, a jedan detalj je razbjesnio mnoge na društvenim mrežama te su se pitali je li prekršila protokol.

Kendall i Bad Bunny prošetali su Louvreom u ponoć, a ona je objavila fotografije na kojima se može vidjeti dok pozira bosa, prenosi Klix.

Dok stoji okrenuta leđima kameri ispred umjetničkih djela poput Mona Lise, u fokusu su njene bose noge – što je ubrzo potaknulo rasprave na društvenim mrežama.

“Gdje su ti cipele?”, “Drugi nivo bogatstva”, “Nedostaje poštovanja, nikome ne bi trebalo biti dozvoljeno da hoda Louvreom bos”, “Novac čini prihvatljivim i ono neprihvatljivo”, pisali su manekenki ispod objave fotografija.

Nicole Kampoy Jackson je za magazin People pojasnila da uprkos tome što hodanje bez obuće u muzeju nije zabranjeno, vjerovatno je to “neizgovoreno pravilo”, ali i odraz poštovanja, zbog čega je potez manekenke izazvao burne reakcije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh