Estrada

Kim Kardashian pokazala kako je izgledala 1993. godine: Prije slave i estetskih zahvata

Reality zvijezda Kim Kardashian prisjetila se svog izdanja od prije 31 godinu podijelivši fotografije s dugogodišnjom prijateljicom.

Kim Kardashian - Fokus

Naime, Kardashian je povodom rođendana prijateljice odlučila podijeliti njihove zajedničke fotografije na Instagram storyju, a među njima su se našle i one iz 1993. godine.

Na njima 13-godišnja Kim pozira uz Lindsay na otoku Mauiju, a može se vidjeti kako je izgleda prije slave i brojnih estetskih zahvata o kojima se godinama unazad špekulira.

Od podvrgavanja laserskim tretmanima do eliminacije ugljikohidrata i šećera iz svoje prehrane, Kim je poznata po tome da poduzima drastične mjere kako bi održala svoj izgled.

Kim Kardashian – Instagram

Međutim, vlasnica brenda Skims nije uspjela uvjeriti sve da tokom godina nije imala “dodatnu” pomoć da postigne svoj atraktivan izgled.

U julu 2022. Kim je tvrdila da nikada nije koristila filere i da je tokom godina imala samo “malo botoksa”.

Ipak, njene stare fotografije pokazuju suprotno, a i brojni ljekari koji su analizirali njeno lice smatraju da bez estetskih zahvata, hirurških ili nehirurških, nije mogla postići ovakav današnji izgled, prenosi Klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh