Film i TV

Znate li ko je pobjednik “Elite 7”? Informacije iz spoljnog svijeta otkrile pravu istinu o trijumfu

Samo jedan dan deli nas od finala najvećeg rijaliti projekta na prostoru Balkana, a i šire.

13. jul je datum kada ćemo saznati ko je poneo laskavu titulu pobednika rijalitija koji je nasledio dobro poznatu “Zadrugu”.

Trenutno, dvadeset i dva učesnika se bore za osvajanje ukupnog nagradnog fonda od 250.000 evra. Prva nagrada iznosi 100.000 evra, dok drugo, treće i četvrto mesto donose po 50.000 evra svakom od pobednika. Atmosfera je izuzetno napeta, jer se situacija menja iz sekunde u sekundu. Učesnici se suočavaju sa raznim izazovima i preprekama, a svaka odluka i svaki potez mogu biti presudni za njihov konačni plasman. Napetost raste kako se bliže završnici, a svi takmičari daju sve od sebe da bi osvojili deo nagradnog fonda i poneli titulu pobednika.

Trenutno su, kako pišu domaći mediji, među favoritima starleta Maja Marinković, bivši MMA borac Stanislav Krofak, ali tu je i Ivan Marinković, kao i bosanskohercegovačka starleta Aneli Ahmić.Maja Marinković trenutno vodi na raznim anketa i to sa preko 30 odsto šansi za pobedu, piše Telegraf.

Ko je Maja Marinković?
Maja Marinković već godinama privlači pažnju javnosti svojim učešćem u rijaliti programima, gde se pokazala kao kontroverzna i zanimljiva ličnost. Na početku svoje rijaliti karijere, Maja je važila za mirnu i povučenu devojku, ali je ubrzo dokazala da može biti suprotno – energična i spremna na razne izazove.

Maja je odrasla sa svojim ocem, Takijem Marinkovićem. Njihov odnos je bio blizak, dok je sa majkom dugo bila u lošim odnosima. Ipak, u poslednje vreme su uspele da izglade nesuglasice i sada su u dobrim odnosima. Važno je napomenuti da joj je majka, uprkos svemu, uvek slala rođendanske poklone i čestitke dok je bila u rijalitiju Zadruga.

Maja je završila srednju frizersku školu. Jedan od njenih drugova iz škole je nekada govorio da je ponavljala prvu godinu, ali je ipak uspela da završi školu i kasnije se okrene javnom životu i rijaliti programima.

Osim učešća u rijalitijima, Maja je poznata i po turbulentnim vezama koje su često bile tema medija. Njena harizma i sposobnost da privuče pažnju su je učinili jednom od najistaknutijih učesnica u svakom rijalitiju u kojem je učestvovala. Maja je pokazala da je sposobna da se suoči sa različitim izazovima i da se prilagođava različitim situacijama, što je čini veoma zanimljivom javnosti.

Njeni emotivni odnosi sa Markom Janjuševićšem Janjušem, Filipom Carem, i Stanislavom Krofakom u ovoj, posledmnjoj sezoni, plenile su pažnju mnogobrojnoj publici kraj malih ekrana, a pored izliva nežnosti, Majini okršaji sa partnerima često su znali da se završe i fizičkim obračunom,piše Srbijadanas

Ipak, iako je Marinkovićeva favorit, publika koja glasa uvek može iznenaditib svojim izborom, tako da je i dalje neizvesno ko će poneti laskavu titulu pobednika prve sezone “Elite”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh