Film i TV

Šok i nevjerica, unaprijed dobio informaciju koje MJESTO će mu pripasti u “Eliti” – ovaj detalj posebno zaparao uši?

Bubice uhvatile svaku reč učesnika “Elite”.

elita - srbija danas

Uroš Rajačić je 21. finalista koji je napustio “Elitu”.

On je noćas stigao u studio u kojem ga je dočekala voditeljka Ana Radulović, zajedno sa Teodorom Delić, Stefani Grujić i Anđelom Šparavalo. Nisam iznenađen, zašto bih bio. Rekao sam odmah, imao sam osećaj, vreme je – dodao je Uroš pa se osvrnuo na Jelenu:

– Nije mi prirodno da se ja sada u tri dana svađam sa njenim mužem, desilo se šta se desilo, ja sam tu gde sam. Ja sam zezao Jelenu da je zbog mene superfinalista – dodao je Priznao sve o emocijama
– Hajde da nam ispričaš sve. Kada su se sa tvoje strane pojavile emocije prema Jeleni? – upitala je Ana.Svidela mi se, ali nisam tip koji se lako zaljubljuje. To je krenulo da se dešava oko Vaskrsa. Ona je imala pravo da uradi šta želi, alije greška što je tako. Ona treba da kaže samo da je kraj. Nema tu budućnosti, ako je kraj tog odnosa kraj je,. mi smo bilki na korak od poljupca ali se nije desilo. Ne poznajemo se, tek treba da se upoznamo, ali ovo što je uradila bilo je iskreno. – govorio je Uroš pa je otkrio da mu je Jovana Cvijanović najveća sramota.

– Da li si očekivao da ćeš ovako daleko da doguraš? – upitala je Ana.

– Meni su govorili da ću tako biti tu oko 24. mesta – rekao je Uroš.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh