Film i TV

Ne razdvaja se od NJEGA: Prvo oglašavanje Miljane Kulić – nakon diskvalifikacije sija od sreće, briga je za DUG

Uživa sa naslednikom Željkom.

Rijaliti zvezda Miljana Kulić se nije oglašavala nakon diskvalifikacije iz “Elite”, za koju će morati da plati 50.000 evra produkciji.

Međutim, popularna Nišlijka se sada oglasila na Instagramu i to u društvu sina Željka, kojeg je dobila sa Ivanom Marinkovićem.Vrelim danima se ne vidi kraj, te su njih dvoje odlučili da se rashlade, a spas su našli na bazenu.

Dok su uživali, vreme su iskoristili i za pravljenje zajedničkih snimaka i slika, pa su usput slali poljupce u kameru, a osmeh nisu skidali sa lica.Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno drugi put diskvalifikovana iz “Elite”, a odmah po njenom napuštanju rijalitija, naša redakcija je stupila u kontakt sa njenom majkom Marijom Kulić, koja nam je otkrila da je Miljana već stigla u porodičnu kuću u Nišu i da je sve u redu.

Od Kulićeve već danima nije bilo ni traga, ni glasa, međutim, sada je isplivao prvi snimak popularne Nišlijke nakon bekstva sa imanja u Šimanovcima.

Kako “Telegraf” javlja iz Niša, Marija i SIniša Kulić su prvi napustili svoj dom i otišli u nepoznatom pravcu. Nekoliko sati nakon toga, konačno se pojavila i Miljana Kulić, a njen prvi vi snimak nakon diskvalifikacije pogledajte KLIKOM OVDE.

Marija je govorila da je Miljana kod kuće, ali je niko nije video, čak ni komšije, što je odavalo sumnju. Ipak, diskvalifikovana zadrugarka sada se pojavila ispred porodičnog doma u Nišu.

Sedela je na suvozačevom mestu, dok je automobil vozio njen otac Siniša, a na zadnjem sedištu bila je Marija. Pored nje su na sedištu bile brojne kese kese. Miljana je bila potpuno ozbiljna, bez osmeha na licu, baš kao i njeni roditelji, piše pomenuti medij.

Kada su videli novinarsku ekipu, samo su projurili kolima, pokušavajući da izbegnu kamere, otkriva Telegraf


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh