Film i TV

Brad Pitt snima novi film u Mađarskoj, uhvatili ga paparazzi

Holivudski glumac Brad Pitt (60) ovih dana doputovao je u Mađarsku gdje snima film o Formuli 1, pišu mađarski mediji. Prema njihovim navodima, slavni glumac odsjeda u luksuznom hotelu u Budimpešti.

Brad Pitt - Profimedia

Pitt i njegov kolega sa seta Damson Idris već su snimali scene na nekoliko trkaćih staza, pa su tako dijelovi filma snimljeni prije godinu dana u Northamptonshireu. Tada su odjenuli bijelo-crna trkaća odijela izmišljenog tima APXGP. U Mađarskoj će neke scene snimati na trkaćoj stazi Hungaroring u Mogyorodu, u blizini Budimpešte, prenosi Index.

Slavnog glumca su ovog puta paparazzi uhvatili u opuštenijoj kombinaciji, u zelenoj majici i trapericama.

Podsjećamo, nedavno je otkriveno da će se akcijski film s Bradom Pittom o Formuli 1 zvati F1, a objavljen je i prvi službeni teaser trailer za film koji će imati premijeru nekad tijekom ljeta 2025. godine.

U njemu Brad glumi vozača Sonnyja Hayesa koji je nakon teške nesreće morao otići u mirovinu. Međutim, desetljećima nakon umirovljenja, Hayes se vraća i natječe protiv najjačih u timu s mladim vozačem.

Nakon što je objavljen prvi teaser trailer, mnogi ljudi imali su isti komentar te smatraju da je Brad Pitt možda ipak prestar za ovu ulogu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh