Film i TV

Bali beg ne liči na sebe! Svi su ludjeli za ovim glumcem, a danas se svi pitaju šta mu se desilo

Burak Ozdživit je godinama frajer broj jedan, te nije ni malo strano da su mnoge pripadnice lepšeg pola tiho uzdisale za ovim lepotanom. Ipak, njegove najnovije fotografije pokazuju da se on previše “opustio” i nabacio koji kilogram viška.

Burak Ozvicit - Instagram

Poslednjih godina turski glumci su postali izuzetno popularni u Srbiji zahvaljujući serijama koje su osvojile srca domaćih gledalaca. Međutim, nijedan turski umetnik nije izazvao toliku pažnju i strast kod naših daa kao što je to učinio Burak Ozdživit (39).

Ovaj prepoznatljivi glumac, poznat po ulozi Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”, nije stekao obožavatelje samo zbog svog glumačkog talenta, već i zbog izuzetnog fizičkog izgleda koji je bio na vrhuncu u to vreme.

U privatnom životu, Burak Ozdživit je srećno oženjen glumicom Fahrije Evćen, i nedavno su ih paparaci zabeležili kako uživaju u sunčanom danu na plaži. Međutim, ono što će mnoge obožavateljke možda rastužiti jeste što je Burak u poslednje vreme stekao nekoliko kilograma viška i sada sa ponosom pokazuje svoje “pivski stomak” na plažama i bazenima.

Da li je ovo rezultat opuštenijeg načina života, nedostatka motivacije da održi svoju prethodnu fizičku formu, ili jednostavno promene u prioritetima, ostaje nejasno. Činjenica je da na najnovijim fotografijama izgleda opušteno i zadovoljeno u društvu svoje supruge, prenosi Novi.

Ipak njegovi fanovi mu to ne opraštaju.

– Šta se dogodilo sa Bali-begom? – glasio je jedan komentar.


– Treba mu teretana “punom parom” – dodao je drugi.

– Pitam se da li je gospodin ovde rodio decu – bili su samo neki od komentara.

Burak je na početku karijere zaista bio prepoznatljiv po svom “savršenom” fizičkom izgledu, te su mnogi komentarisali kada je stupio u vezu sa Fehrije, da mu nije ni do kolena.

Burak i Fahrije, koji su se upoznali 2013. godine tokom snimanja serije “Ljubavni dnevnik”, venčali su se 2017. godine u romantičnoj ceremoniji koja je okupila brojne poznate turske ličnosti. Par ima dva sina, Karana i Karema.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh