Film i TV

Jennifer Lopez poput kraljice iz popularne serije: 55. rođendan proslavila u glamuroznom izdanju

Jennifer Lopez pohvalila se fotografijama i snimcima svoje raskošne zabave povodom 55. rođendana u stilu serije “Bridgerton”, a zablistala je u izdanju dostojnom kraljice.

Jennifer Lopez - Blogspot

Pjevačica je oživjela “Bridgerton” u Hamptonsu, gdje je bila domaćin spektakularnog bala za svoj 55. rođendan. Zabava je uključivala različite elemente koji se obično povezuju sa društvenim događajima ranih 1800-ih, od kočija do orkestra.

Naravno, tu je bila i sva glamurozna odjeća iz ovog vremenskog perioda.

U videu objavljenom na Instagramu, Lopez je pokazala dvije odjevne kombinacije koje je nosila.

Djeluje da je Jennifer bila inspirisana likom kraljice iz serije dok je na sebi imala svijetloplavu balsku haljinu otvorenih ramena i pozlaćenim vezom u obliku dijamanta, prenosi KLix.

Nosila je i bijele operske rukavice, narukvice i jednostavnu ogrlicu s privjeskom. U kosi je imala zlatnu tijaru.

Kasnije tokom noći, obukla je nešto drugačije izdanje u kojem joj se svakako bilo lakše kretati i plesati s gostima. Birala je dugu zelenu haljinu, također s našglašenim dekolteom otvorenih ramena.

Kasnije se na društvenim mrežama zahvalila za sve poruke i čestitke povodom rođendana.

“Vidim sve vaše rođendanske želje, prelijepe videosnimke i objave od sinoć i jutros iz cijelog svijeta. Smijala sam se, prolila suze, a kada sam ugledala billboard na Times Sqareu, bila sam potpuno oduševljena. Zaista imam najbolje, najnevjerovatnije fanove na svijetu. Nikada ne bih mogla da opišem koliko sam dirnuta ili koliko sam nevjerovatno blagoslovljena što ste svi vi dio mog života. Hvala vam puno”, poručila je u objavi.

Uz ovu poruku objavila je fotografije u prirodnom izdanju, u pidžami dok pozira uz tortu i cvijeće.

Ipak, ono što su svi primijetili jeste činjenica da od njenog supruga Bena Afflecka nije bilo ni traga, a što je dodatno potaklo glasine o bračnoj krizi para o kojoj se špekuliše u posljednje vrijeme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh