Film i TV

Sada je i zvanično: Jennifer Lopez predala papire za razvod braka

Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku

Jennifer i Ben Affleck - Profimedia

Razvode se Jennifer Lopez (55) i Ben Affleck (52), piše CNN.

Lopez je u utorak podnijela zahtjev za raskid njihovog dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom njihove svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Lopez i Affleck vjenčali su se više od 20 godina nakon što su se prvi put upoznali na snimanju komedije Gigli. Par se prvotno zaručio u studenom 2002. Nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati u septembru 2003., odgodili su vjenčanje navodeći kao razlog “pretjeranu medijsku pažnju” oko vjenčanja. U januaru 2004. službeno su se razišli.

Tijekom 20-godišnje pauze Affleck je 2005. oženio glumicu Jennifer Garner, s kojom je dobio kćeri Violet i Seraphinu te sina Samuela. Par se razišao 2018. Lopez se, pak, udala za Marca Anthonyja 2005., s kojim je tri godine kasnije dobila blizance Emmu i Maxa. Razveli su se 2014.
2021. godine ljubav se ponovno rasplamsala, a sredinom 2022. vjenčali su se u tajnosti u Las Vegasu. Par mjeseci kasnije, u avgustu iste godine, vjenčali su se i na raskošnoj svadbenoj ceremoniji. prenosi hayat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh