Film i TV

Sin Angeline Jolie snimljen prvi put nakon nesreće na električnom biciklu, detalj privukao pažnju

Često je viđen kako juri ulicama Los Anđelesa na svom električnom biciklu bez zaštitne kacige

Angelina i sin - Mega

Paks Đoli-Pit (Pax Jolie-Pitt), usvojeni sin Anđeline Đoli (Angelina) i Breda Pita (Brad), snimljen je prvi put nakon nesreće koju je doživio na električnom biciklu, kada se vozio gradom bez kacige. Fotografi su ga snimili tokom izlaska s majkom u restoran, a pažnju je privukao ljubičasti gips na njegovoj desnoj ruci koji otkriva posljedice nesreće koju je doživio krajem jula.

Paks se zabio električnim biciklom u automobil koji je na križanju stajao ispred njega. Često je viđen kako juri ulicama Los Anđelesa na svom električnom biciklu bez zaštitne kacige, koju nije nosio ni u trenutku nesreće. Hitno je hospitaliziran i neko vrijeme proveo je u bolnici, a zatim je pušten na kućnu njegu.

Angelina i Paks – Baykgrid

Podsjećamo, Anđelina Đoli usvojila je Paksa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine, kada je imao tri godine, a Bred ga je službeno usvojio 2008. godine. Nakon što su se Anđelina i Bred razišli 2019. godine, Paks je za Dan očeva sljedeće godine napisao ružne riječi svom ocu.

– Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti šta želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo. Sretan ti Dan očeva, ti je*eno, grozno ljudsko biće – sarkastično je zaključio., prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh