Film i TV

Karleuša u emisiji Ronaldove Georgine: Nikada nisam mislila da ću sebe slučajno vidjeti na Netlixu

Scene su snimljene u martu ove godine na modnoj reviji Vetermentsa koja se održavala tokom Paris Fashion Weeka

Pjevačica Jelena Karleuša našla se u dokumentarnom rijaliti programu partnerice slavnog Kristijana Ronalda (Cristiano), Georgine Rodrigez, koji se prikazuje na platformi Netflix.

Karleuša je sinoć na Instagramu podijelila snimak koji prikazuje da se ona pojavljuje u novoj sezoni.

Pjevačica se u nekoliko navrata pojavljuje u reality emisiji “I Am Georgina”.Na snimku kojeg je objavila, Karleuša hoda pistom, a Georgina govori kako je kreacija dobra, na šta njena saradnica odgovara da je to Karleušino odijelo.

– Nikada nisam mislila da ću vidjeti sebe slučajno, gledajući Netflix. Georgina, hvala ti na lijepim riječima. Tvoja emisija je sjajna – napisala je Karleuša u opisu objave.

Scene su snimljene u martu ove godine na modnoj reviji Vetermentsa koja se održavala tokom Paris Fashion Weeka, a gdje su se Karleuša i Rodriguez družile,piše Avaz

Inače, radnja rijaliti emisije “I am Georgina” prikazuje svakodnevni život Georgine Rodriguez kao majke, influenserice, poslovne žene i partnerice Kristiana Ronalda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh