Film i TV

Bajaga je šokirao reportera u javljanju uživo: “Bruka godine”

Reporter “Prve TV” uključio se direktno u program, ali kad se pokušao obratiti Momčilu Bajagiću Bajagi nije dobio nikakav odgovor.

Reporter - Screenshot/YouTube

Reporter srpske “Prve TV” javljao se nakratko s novogodišnjeg dočeka u Beogradu, a urnebesni video njegove ‘blamaže’ postao je ubrzo hit na internetu, piše “24sata“.

Reporter se uzbuđeno uključio direktno u program koji je vodila Nevena Madžarević, ali kada se pokušao obratiti rokeru Momčilu Bajagiću Bajagi (58), koji je bio jedan od izvođača ondje, nije dobio nikakav odgovor.

– Uskoro bi trebali čuti što nam Bajaga ima za poručiti. Predlažem da ga pričekamo. Evo on dolazi, on dolazi, molim za još sekundu strpljenja – uzbuđeno je govorio, a zatim naglo ušutio.

Popularni pjevač ga je samo zaobišao i kratko izustio: “Evo odmah, evo odmah…”

Po ‘kiselom’ izrazu licu vidjelo se da zbunjenom reporteru nije bilo nimalo svejedno nakon ovoga, a snimka je ubrzo postala viralna.

– Već imamo blamažu godine – jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama.

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh