Film i TV

Kako danas izgleda žena za koju se zamalo udala Angelina Jolie

Oskarovka Angelina Jolie često je u intervjuima govorila da je između brakova s Johnnyjem Leejem Millerom i Billyjem Bobom Thortonom bila zaljubljena u ženu. Radi se o glumici Jenny Shimizu, koju je Jolie upoznala na snimanju filma “Foxfire”.

Angelina Jolie - JustJared.com

Priznala je da se u Shimizu zaljubila na prvi pogled te da su među njima frcale iskre, a iako je s Millerom već tada bila u braku, vezu su održavale godinama. “Sigurna sam da bih se udala za Jenny da nisam već bila u braku s Millerom”, ispričala je Angelina u intervjuu 1997. godine. Slavna glumica ispričala je i kako se iznenadila jer je prema Jenny imala iste osjećaje kao prema muškarcima.

Jolie nije jedina slavna dama koju je Jenny ljubila. Glumica je 2007. godine u intervjuu ispričala kako je imala intimnu vezu s legendarnom Madonnom. Pjevačica joj je navodno plaćala i brojna putovanja diljem čitavog svijeta samo da bi mogle biti zajedno.

“Bila sam joj tajna strast i dostupna sam bila u bilo koje vrijeme dana i noći”, rekla je Shimizu. Glumica je 2012. godine upoznala Michelle Harper i s njom je u braku već šest godina, prenosi “Dnevnik“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh