Film i TV

DOK JE ČEKALA NJEGOVO DIJETE, ON JE VARAO SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Turbulentan ljubavni život Kloi Kardašijan!

Ipak, njihova ljubav je jača od svih prepreka

stil

Kloi Kardašijan iza sebe ima 2 propala braka i nekoliko burnih ljubavnih veza. Sa muškarcima nije imala sreće, a gotovo svaka veza se završila zbog prevare.

Drugi po redu brak, i poslednji muškarac koga je javno prestavila, Tristan Tompson joj je priredio javno poniženje o kojem je danima ceo svet pričao. Međutim, ona je rešila da mu sve oprosti, a sada se šuška da su ponovo vereni.

Prva veza koja je poznata javnosti je bila ona sa košarkašem Rašadom. Ova ljubav trajala je svega godinu dana, a okončana je jer se sportista dopisivao sa drugim devojkama.Druga ozbiljna veza u njenom život je bila sa Lamarom Odomom, koja je i krunisana brakom. Iako su delovali kao skladan par, ipak su se rastali nakon 4 godine zajedničkog života. Lamra, je takođe bio košarkaš, a zbog zavisnosti od droge i javnih preljuba, ovom braku je došao kraj.

Nakon Lamara, Kloi je brzo ulazila u veze, a svaka je bila kratkog daha. 2016. godine je upoznala Tristana Tompsona, a ta ljubav je bila poput vožnje rolerkosterom, prepuna uspona, padova i javnih poniženja. Činilo se da je Kloi napokon pronašla pravog muškarca, ali stvari su vrlo brzo postale jako loše. 8 meseci od objavljivanja vesti da je u drugom stanju, pojavile su se fotografije njenog nevernog muža u zagrljaju druge žene. Na fotografijama se jasno videlo kako Tristan ljubi nepoznatu devojku i kasnije odlaze u hotelsku sobu,piše Stil

Kloi je odlučila da mu oprosti i nastavili su da žive zajedno.

Nedugo zatim, on se našao u centru još jednog skandala. Ponovo je uhvaćen u naručju druge žene. Da stvar bude gora, reč je o jednoj od bliskih prijateljica Kloi Kardašijan.

Ovog puta Kloi nije imala razumevanja za supruga, pa su okončali brak 2019. godine.Činilo se da je Kloi napokon pronašla pravog muškarca, ali stvari su vrlo brzo postale jako loše. 8 meseci od objavljivanja vesti da je u drugom stanju, pojavile su se fotografije njenog nevernog muža u zagrljaju druge žene. Na fotografijama se jasno videlo kako Tristan ljubi nepoznatu devojku i kasnije odlaze u hotelsku sobu.

Kloi je odlučila da mu oprosti i nastavili su da žive zajedno.

Nedugo zatim, on se našao u centru još jednog skandala. Ponovo je uhvaćen u naručju druge žene. Da stvar bude gora, reč je o jednoj od bliskih prijateljica Kloi Kardašijan.

Ovog puta Kloi nije imala razumevanja za supruga, pa su okončali brak 2019. godine.Ipak, njihova ljubav je jača od svih prepreka, pa su odlučili da nastave zajednički život, a poslednjih dana se šuška da je Tompson ponovo pitao da bude njegova dupruga.

Glasine su krenule kada je Kloi na Instagramu objavila footgrafiju na kojoj se vidi ogroman dijamantski prsten.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh