Film i TV

DEJAN POČEO HVALITI DRUGU DJEVOJKU, DOK JE ALEKSANDRA SJEDILA PORED: “Ima stav, stajling, drži do sebe” SAD ĆE NASTATI HAOS

U toku su “Nominacije”. Zadrugari biraju između Anđela Rankovića i Anđele Đuričić, a voditelj Milan Milošević dao je riječ Dejanu Dragojeviću.

Dejan Dragojević - Screenshot

– Počeću od Anđela, upoznao sam ga u ovoj sezoni. Vidi se da je fin, kulturan, lijepo vaspitan, poštuje ženski rod kako bi trebalo, to mi se sviđa. Vidi se da nije pokvaren. Nije da se družimo, imamo komunikaciju i korektan odnos. Svaka mu je na mjestu, ima šta da kaže. Njegov odnos sa Anom ide lijepo, ka normalnom pravce. Anđela je najsecifičnija. Žao mi je kad je sjedila pognute glave danas. Mislim da se toliko vezala za Mateju da ne može da funkcioniše bez njega. Izvdvojila se od svih ženskih osoba po stavu, karakteru i držanju. Mislim da će pokazati da može da se prođe kroz skroz drugačiji način. Ne treba joj trčanje i dosađivanje muškarcu, treba da presječe i da se povuče. Zna da sama može da izgura i da joj neće biti teško. Mislim da se nijednom nismo posvađali. Ima stav, stajling, drži do sebe. Britka je na jeziku… Draga mi je ona, poslat ću Anđela, jer ga kraće znam, žensko je – pričao je on, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh