Film i TV

DALILA PROGOVORILA O SPONZORU! Ova Dragojevićkina izjava pred kamerama šokirala je sve!

Dalila Mujić u rijaliti je ušla kao anonimna osoba, ali je iz pete sezone “Parova” izašla kao pobjednica i odnijela nagradu od 30.000 eura.

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila je u rijalitiju upoznala Dejana Dragojevića, sa kojim se poslije vjenčala i provela pet godina u braku, a onda su ušli u “Zadrugu 5” u kojoj ga je prevarila sa Filipom Carem.

Dalila je prije nekoliko godina gostovala u jednoj a emisiji, a tada je sve šokirala izjavom o spoznorima.

– Sve što mislite da treba da radite na sebi, radite, ako imate dovoljno sredstava. Ako nemate, naći će se neki sponzor – govorila je Dalila, a onda je počela sama sebi da aplaudira, piše Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh