Film i TV

“DVA DANA PRIJE NEGO ŠTO ĆU IZAĆI, KAŽE MI…” – Oglasio se JANJUŠ, bijeg je bio ISPLANIRAN – evo šta mu je ŠAPNUO

Sve otkrio.

Marko Janjušević Janjuš - Novi.ba

Mako Janjušević Janjuš je nakon diskvalifikacije iz rijalitija “Zadruga” otišao kod svoje porodice, bivše supruge Ene i kćerke Krune, gdje provodi svoje slobodno vrijeme i uživa u potpunosti, piše Srbija danas.

Iako su na prvu mnogi pomisli da mu je rijalitija preko glave, on je novim Instagram storijem otkrio da ga i dalje prati.

– Kaže mi Gruja dva dana prije nego što ću izaći: “Brate moram da ti se zahvalim što si mi pomogao da se sklonim od Mime…” – napisao je Janjuš, aludirajući na Gruju i Mimu koji su se danas ljubili u Rajskom vrtu.

Oni su, očigledno, obnovili romansu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh