Film i TV

DALILA I DEJAN PODIJELILI IMOVINU U ZADRUZI: Evo šta je na kraju kome PRIPALO!

Sve su se dogovorili.

Biljana Dragojević otkrila je da je došlo do podjele imovine između Dejana i Dalile Dragojević.

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević razveli su se pred kamerama ubrzo po ulasku u petu sezonu rijalitija ‘Zadruga’ što je sve šokiralo, jer niko nije vjerovao da se njihova ljubav može tako lako raspasti.

Dejanova majka, Biljana Dragojević sada je na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografiju svog sina koji pokušava da prekrije oči od svjetla, te otkrila da mu je Dalila sve uzela na podjeli imovine:

– Odavno je David poslao Dejanu masku za spavanje. Poslao je još kada mu je Dalila Mujić uzela na podjeli imovine u Zadruzi, prenosi Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh