Film i TV

CAR DONIO VAŽNU ODLUKU: Dalila se ovome nikako nije nadala

Filip Car ne krije da je prisan sa Anom Jovaović, a sada je tokom emisije “Pitanja gledaoca” otkrio kakve namjere ima sa njom.

Filip Car - screenshot

– Da li si se vratio u druženje sa dežurnom? – upitao je Milan, piše Novi.

– Mozak se bliži mom mozgu. Totalno sam smiren, totalno sam racionalan i vladam sam sa sobom. Što se tiče tog nadimka, nemoj da pričam kako neke druge dežuraju. Sa Anom mi odgovara druženje jer ne gledam da se perem kroz nju. Ja ovdje neću imati ni jednu vezu do kraja. Toliko sam fokusiran na sebe. Da ulazim u veze, ne pada mi na pamet – rekao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh