Film i TV

SKANDALOZNO! Kristijan Golubović sa djevojkom krade parfeme po tržnom centru!

Ekipa Republika TV-a, dobila je EKSKLUZIVNI snimak gdje Kristijan za svoju djevojku Kristinu krade parfem sa police jedne parfimerije.

Kristijan Golubović - Novi.ba

Kristijan Golubović kako su snimile sigurnosne kamere za svoju izabranicu Kristinu Spalepić, ukrao je jedan parfem sa police u popularnom tržnom centru.

Na snimku koji je dobila Republika, vidi se kako Kristina pokazuje na parfem, da bi isti za nekoliko sekundi završio u kesi Golubovića.

Njih dvoje su opušteno napustili prodavnicu sa parfemom, dok su radnici parfimerije na snimku videli kako je ovaj par iz prodavnice izašao bogatiji za skupoceni parfem, piše Republika.

Eksluzivni sadržaj pogledajte u videu na početku teksta!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh