Film i TV

BEZ CENZURE! Šok kadrovi u prostoriji Zadruge koje niste mogli da vidite na televiziji

Da li ste primijetili ovo?!

Zadruga - Srbijadanas.com

Uz rijaliti zadruga ste bili prikovani za televiziju gotovo 10 mjeseci. Sve bitne stvari koje su se desile ste mogli da vidite u živom prenosu na televiziji Pink, ipak, neke kadrove i bilje što niste, piše Srbija danas.

Iako produkcija maksimalno izlazi u u susret svim zadrugarima, stiče se utisak da ne mogu da stignu da pospreme za aljkavim zadrugarima, koji su svoj životni prostor na dnevnom nivou prljali i upropaštavali.

Pogledajte kadrove koje kamera nije mogla da uhvati, a prilično je jeziv onaj u pušionici gdje su mnogi često iskaljivali svoj bijes.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh