Film i TV

JADNI STE I GLADNI MUČENICI! Uroš Ćertić OPLEO po ZADRUGARIMA!

Zadrugar Uroš Ćertić za crnim stolom istako je da estradni umjetnici nemaju šta da jedu! Kaskader kaže da učesnici najgledanijeg rijalitija “Zadruga” idu po emisijama jer im je kući prazan frižider .

Uroš Ćertić - screenshot

Uroš Ćertić komenatrisao je za crnim stolom nekadašnje učesnike rijalitija koji se bave muzikom za koje tvrdi da žive na rubu egzistencije i da jedva sastavljaju kraj sa krajem.

– Jadni ste i gladni mučenici, svi vi pjevači ste išli u emisiju “Nedjeljno popodne” kod Lee Kiš da bi jeli i pili, jer vam je kući prazan frižider. Željni ste svega, oči su vam gladne! Mene je otkrila Mira Adanja Polak, ko je vas? Vašar? – rugao se kaskader, piše Informer.

Ćertić je opleo po sinu Miloša Bojanića, Mikici Bojaniću.

– Bojaniću ti si mnogo smiješan lik! Brate mili svi ti se smiju i rugaju, toliko si se izblamirao na sceni da je to blamantno, mene je sramota. Ne znaš pjesmu svog brata!? Pitaj prijatelje, neka ti kažu koliko su ti se svi smijali, ne znaš da pjevaš-smijao se Uroš.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh