Film i TV

“DEJAN JE IGRAO RIJALITI I SA SVOJOM ŽENOM, A NEĆE SA TOBOM!” Filip Car brutalno isprozivao Dragojevića

Žestoko ga potkačio!

Filip Car je tokom Igre istine saznao od Milice Veselinović da je Aleksandra Nikolić slagala kada je u pitanju njen odnos sa Bilalom Brajlovićem, pa je Car napravio pravi haos u cik zore.

Tokom žestoke svađe koja se nastavila u dvorištu, Milica je raskrinkala Aleksandru i otkrila kako se ova viđala sa Dejanom Dragojevićem u Zadruzi.

Nakon svađe Filip Car održao je Aleksandri Nikolić lekciju nakon novih saznanja koje je dobio od Milice Veselinović i Bilala Brajlovića, pa potkačio Dragojevića:

– Dečko (Dejan) ima svoj način, on je rijaltii igrao i sa ženom, a ne sa tobom. Kad si sa mnom imaš moja pravila i tako igraš. Zamisli koliko je bolesno i morbidno da ti neko najstrašnije vrijeđa momka, a ti mu šalješ pivo. Ja imam dozu sumnje da povjeruje Milici jer si joj se povjeravala za dronove i jako kažnjive stvari, a ne za malog us*anog Bilala. Zato je ovo vrlo upitno – rekao je Car, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh