Film i TV

DRAMA, DIVLJAČKO PONAŠANJE: Podrška Filipa Cara vikala po Šimanovcima – digli frku zbog snimka Zvezdana i Aleks!

Sve se otrglo kontroli…

Tokom superfinalne večeri, iako je sve izgledalo da je pod kontrolom, desio se incident kada je podrška Filipa Cara napala novinarske ekipe i zabranila mu da daje intervju za iste.

Sve je nastalo u momentu kada je istina isplivala na videlo.Otac Filipa Cara je napravio pravi haos u Šimanovcima kada su mu novinari pokazali snimak Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića iz izolacije.

On je počeo nekontrolisano da se dere i užurbano kreće, u nameri da izbegne pripadnike sedme sile i svog sina odvrati od namere da se medijima obrati.

Scebna je bila prilično napeta, ali obezbeđenje je sve držalo pod kontrolom, osim bezobraznog stava i ophođenja prema novinarima i novinarkama.

Detaljnije pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh