Film i TV

SVE JE ČISTA NAMJEŠTALJKA – Maja i Bilal nisu raskinuli: Ovo je prava istina o javnoj prevari!

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da su rijaliti učesnici Maja Marinković i Bilal Brajlović raskinuli.

Maja i Bilal - novi

Maja je javno podijelila snimak na kom se vidi kako pored nje u krevetu leži istetovirani muškarac, a uz fotografiju je dodala i poruku koja je svima jasno stavila do znanja da su oni svoju romasu prekinuli.

– Izvini Biki – glasio je opis koji je stavila.

Međutim, Bilal je sada u jednoj emisiji otkrio šta se krije iza ove fotografije i šta je zapravo istina.

– Nismo nikada raskinuli! Namjestio sam to, evo vidite, ja sam se istetovirao. Namjerno sam to namjestio da vidim ko je na mojoj strani, a ko je protiv nas – istakao je Bilal, pa dodao:

– Ja sam momak sa krilima (tetovažom) i trenutno letimo visoko – rekao je Bilal i otkrio da su se mnogi javili nakon njihovog raskida.

– Mnogi zadrugari su se javili nakon našeg “raskida” i iznijeli su svoje pravo mišljenje, ali ne samo oni, već i dosta naših prijatelja, kao i neki drugi ljudi, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh