Film i TV

ON JE ODBRANIO ANU TOKOM ZVEZDANOVOG NAPADA – oglasio se i ispričao šta se dogodilo: “Bio na Ivici konflikta”

Evo šta se zbilo.

Zvezdan i Ana - srbija danas

Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka, u “Zadruzi 6” i dalje je jedna od miljenica publike, te je oni na svakom koraku i dalje brane. Tako je bilo i tokom emisije emisije “Narod pita”, u kojoj su se nalizili zadrugari Predrag Lazić Pec i Miljan Vračević,

Voditelj Darko Tanasijević je uključio narednu gledateljku iz Zemuna.

– Miljane, sve na stvarnu, meni je samo sporno, ponašanje vas muškaraca, tebe, Janjuša, Marinkovića… Zvezdanovo ponašanje, obilaženje oko stola, unošenje Ani u lice – govorila je gledateljka koja je očigledno Anin obožavalac.

– Ja sam sve vrijeme spriječavao Zvezdan da radi to. Ja sam Ani pomagao i prilazio, bio sam na ivicama konflikta. Mi smo sklanjali Zvezdana od Ana, Car i ja, pogotovo- rekao je Miljan.

Mnogi se ovakvom ocijenom ne slažu, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh