Film i TV

“SAMO SI OBIČNA KIČ BIČ, IZGLEDAŠ ISTROŠENO!” Teodora Džehverović uzvratila komentarom i urnisala bivšeg

Sad je sve jasnije!

Teodora Džehverović - Screenshot

Pjevačica Teodora Džehverović istakla se u rijatiliju “Zadruga” gdje je osvojila treće mjesto. Ona je nakon izlaska ostvarila veliki uspjeh i zavidne rezultate na muzičkom planu.

U prvoj sezoni rijalitija ostala je upamćena i po vezi sa manekenom Anđelom Rankovićem. Međutim, njihova veza je ubrzo doživjela krah, a kako se tada nagađalo velikog “udjela” u svemu tome imala je Anđelova porodica koja nije podržavala njihovu vezu. Teodora je izbjegavala da daje izjave na ovu temu, ali se i tada i te kako vidjelo da pjevačici nije lagodno zbog pritiska javnosti.

Iako je sve vrijeme uzdržana po ovom pitanju, ovog puta nije mogla da izdrži i odgovorila je na negativan komentar ispod svoje objave na Instagramu.

– Samo si obična kič – bič. Smorila si više sa tim pozama jednim te istim. Toliko izgledaš istrošeno da je to strašno – glasio je komentar, na koji je Teodora uzvratila:

– Čim vidim da pratiš profil Apolon sa Zvezdare sve mi je jasno…- napisala je Teodora, čime je, pretpostavljamo aludirala na svog bivšeg dečka Anđela Rankovića s obzirom da ga je taj nadimak pratio tokom boravka u rijalitiju, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh