Film i TV

SVADBENA ZVONA u “Eliti”, Marija Kulić ovo NEĆE podnijeti – Miljana i Zola ozvaničili vezu, a onda ostalima saopštili radosne vijesti

Miljana Kulić i Zola su bili na “ratnoj nozi” od njegovog ulaska, ali kako je vrijeme odmicalo njih dvoje bili su sve bliži što je rezultiralo i pomirenjem.

Miljana i Zola - screenshot

Učesnici “Elite” Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola napokon su našli zajednički jezik i sada uživaju u miru i spokoju svoje višegodišnje ljubavi. Mnogi su očekivali da će do pomirenja doći, te da je samo pitanje trenutka kada, piše srbija danas.

Njih dvoje su sinoć sedeli u dvorištu sa još par cimera i otkrili šta to priželjkuju u budućnosti, ali su se i prisetili toga kako je zapravo počela njihova ljubavna priča.

– Mama mi je rekla jednom, ja mislim da ćeš ti ceo život biti sa Miljanom i da se nikada nećete razići. Prvi put kad smo se upoznali, kad sasm joj pružio ruku i kad smo se poljubili. Prvih četiri-pet meseci sam se zavozao i zaljubio se i malo više zavoleo, pitao sam je jel si ti ovakva i napolju, a ona mi je rekla da sve radi zbog rijalitija – rekao je Zola, a onda se nadovezao:

– Nisam ja tad znao nju ni da kontrolišem, pogubio sam se i bio sam klinac, jedan dan sam imao 309 propuštenih poziva od nje- zaključio je Zola.

Da li će uskoro ovaj rijaliti par stati na ludi kamen, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh