Film i TV

“Obezglavljene lutke oko kuće?!” Dejan Dragojević POSETIO dom Aneli Ahmić na GROBLJU, evo šta se TAMO DESILO

Dejan nikada nije krio svoje mišljenje i stavove.

Dejan i Aneli / srbija danas

Aneli Ahmić od samog početka “Elite” važi za jednu od najaktuelnijih učesnica ove sezone, a osim što se naširoko pričalo o njenom ljubavnom životu, prije svega o odnosu sa ocem svoje kćerke Nore, Asminom Durdžićem, tema koja je aktuelna posljednjih nedjelja je kuća u kojoj Aneli živi.

Upravo je Durdžić potegao ovu temu kada je u intervjuu za Blic izjavio da njegova kćerka nema prihvatljive uslove za život, tvrdeći da porodica Ahmić u kući u Sarajevu nema ni struje, ni tople vode.

Anelina majka Jasmina i sestra Sita su odmah demantovale bivšeg zeta, a ekipa Hajp televizije se zaputila u Sarajevo kako bi snimila Anelinu kuću.

Prizemna kuća nalazi se tik uz lokalno groblje, a u dvorištu se mogu videti razne ženske figure ali bez glava. Takođe, kuća deluje pomalo zapušteno i kao da u njoj već duže vreme niko ne boravi, a iza zaključanih vrata zaista nije ni bilo nikoga. Kako kažu komšije koje nisu bile previše raspoložene za razgovor o porodici Ahmić pred kamerama, Anelina majka odselila se kod druge ćerke kada je krenula čitava fama oko Anelinog učešća u rijalitiju.

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević nedavno je postao voditelj na Hajpu, a u trenutku kada su njegove kolege snimale Anelinu kuću i on se našao u Sarajevu, pa je prokomentarisao čitavu situaciju.

– Kako komentarišem lutke bez glave oko kuće? Pa ne znam, mislim da su celokupna javnost i mediji bacili preveliki akcenat na tu devojku, nije jedina za koju se priča…hajde reći ću direktno, k*rvetina, nije ni prva ni poslednja “loša majka”, da li se dro,irala ili nije itd. Mnogo gorih majki ima, mnogo većih probisveta ima u tom rijalitiju, i mislim da nije zaslužila toliki ling generalno – poručio je Dejan, a šta je imao da kaže o Asminu poslušajte na snimku ispod:

Srbija Danas/Hype/N.P.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh