Film i TV

Koliko se promijenila?! Pogledajte hit snimak Aneli Ahmić iz 1996. godine, ovako je izgledala i pjevala u Dubrovniku sa svega šest godina

O privatnom životu, brojnim skandalima i turbulencijama, kao i ljubavnim nedaćama učesnice “Elite” Aneli Ahmić mesecima unazad bruji regionalna javnost, a u centru pažnje bila je i tokom ranog detinjstva, o čemu svedoči snimak koji ovih dana kruži mrežama.

Aneli Ahmić

Aneli je, naime, kao mala nastupila na pevačkom zboru Mali raspjevani Dubrovnik, davne 1996. godine, kada je izgledala znatno drugačije, piše e-turneja.

Išla sam na Mali raspevani Dubrovnik, tamo sam pevala.

U pitanju je Zbor, pevala sam, mama me je vodila.

Imala sam šest godina, mama mi je zalepila tetovažu preko cele ruke! Imala sam svoju solo pesmu, kao dete sam išla na zbor – prisetila se Aneli u sredu, u emisiji Darka Tanasijevića, a kako je izgledala i zvučala možete pogledati u snimku, na 13. minutu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh