Film i TV

Lunu Đogani i kćerke izveo iz stana ON: Čim je Marka Miljkovića odvela POLICIJA, urgentno se ragovalo

Marko Miljković je sa svojim pratiocima na Jutjubu podelio kako je započela drama na Bežanijkoj kosi. Niko nije ni slutio da će se situacija zakomplikovati i da će bivši rijaliti učesnik biti priveden.

srbija danas

Policija na Novom Beogradu sinoć je uhapsila bivšeg takmičara rijalitija, a po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva odredila mu zadržavanje do 48 sati., piše srbija danas.

Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dve ćerke na Bežanijskoj kosi u Beogradu, snimio je kako u njihov dom dolaze pripadnici policije.

Miljković je u Urgentni centar odoveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, vidno bijesan.

Kasnije je odvezen u bolnicu “Laza Lazarević” gdje ga je takođe sprovela policija. On je prema navodima prvo došao u sukob sa komšijom, da bi zatim vređao, pretio i čak pokušao da udari jednog policajca.

O čitavoj situaciji nisu se oglašavali članovi porodice nekadašnje rijaliti zvezde, a po navodima komšija, kako saznaje portal Srbija Danas, nakon incidenta, Lunu i kćerkice iz stana je odveo njen otac Gagi Đogani.

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh