Film i TV

Težak period slijedi za porodicu Kulić – nakon sukoba sa Ša, Miljani PRIJETI ZATVORSKA KAZNA?

Situacija koja je kulminirala tokom prošle noći dobiće izgleda epilog na sudu.

Miljana Kulić - srbija danas

Nakon sinoćnjeg okršaja tokom žurke, Nenad Aleksić Ša i Miljana Kulić su nastavili svoj sukobi danas, a reper je Kulićevoj saopštio da je čeka zatvor i da će je skupo koštati udarac koji mu je zadala.

Kako je i sam reper priznao, podneo je tužbu protiv nje i moraće da snosi posledice svojih postupaka, a Ša je spreman da ide do kraja.Uprkos svemu što joj se dešava, čini se da Miljana uopšte ne reaguje na Aleksićeve reči i dela, pa je nastavila da ga vređa, dok je Miona Jovanović samo nemo posmatrala njihovu svađu, ne mareći za repera, koji je bio uzrujan, kao i večinu vremena koje provede na imanju u Šimanovcima.

– Pozdrav za Ivanu i Vanju šta su sve proživele. ‘Ajde rđavi, šta je to rđavo kod tebe, klimaksi udaraju znam ja to -rekao je Uroš.Od sad ću da vas urnišem svaki dan. A ti si, Miljana, nadrljala za onaj udarac. Mali rđav je onaj ko je stavio ku*ac u tvoju mamu. Ona je najveća spe*mulja -dodao je Ša.

– Ljigavko jedan, žrtva nikad nećeš biti, jer si loš čovek i ološ. ‘Ajde, idi, plači sad, opsuješ mi mamu ja ću te politi -odbrusio je Uroš.

– A tebi Miljana, ću se osvetiti, neće ostati na ovome. Vidiš, Miljana, skupo će te koštati rekao sam ti -dodao je Ša.

– Moja velika drugarica Aneli me nazivala folirantom, umesto da me odbranila od ovog agresivca, pokazala je kakva je drugarica -rekao je Uroš.

– Ići ćete vi svi u zatvor, ‘ajde Ukice i Miko, sve ću ja da vas uništim. Miko ‘ajde na kapiju da kukaš -rekao je Ša.

– Ti ćeš isto da završiš u zatvoru, pa ćeš onim zatvorenicima da pevaš, oni će ti biti jedina publika -dodao je Uroš,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh