Film i TV

Janjuš se napio pa počeo opet da vrijeđa Aneli! Glupanderko jedna, samo sam ti ja mislio dobro

Marko Janjušević Janjuš pao je pod dejstvo alk.hola, pa ušao u crveno zbog nekoliko ukućana. Aneli Ahmić i Uroš Rajačić pokušali su bezuspešno da ga smire.

Janjuš i Aneli - srbija danas

P*čka vam materina bezobrazna, nemoj da ja kažem ko ste vi. Samo jednu riječ da mi neko kaže. Sjedim sa ovom budalom, ona se raspravlja sa onim kretenom – rekao je Janjuš..

Smiri se – rekla je Aneli.

Neću da se svađam, s tobom sam lijepo pričao. J*bo te Uroš Stanić. Ako ti kažem boli me k*rac za one degenerike, ne gledaš ih – rekao je Janjuš.

Nisam htjela da nas ometaju – rekla je Aneli.

To je najveće g*vno, smeće odvratno – kazao je Janjuš.

Ostavite vi Uroša Stanića na miru – dobacio je Uroš.

Mani se kretena, slušaj mene. J*bali te Đedović i Lepi Mića. J*bem te u usta. Kažem ti sa mnom kreni, j*bo te Uroš. Nisi me slušala kad sam ti rekao da se maneš kretena. J*bo vas rijaliti. Glupanderko jedna, samo sam ti ja mislio dobro. Nemoj s njima da pričaš – rekao je Marko.

Smiri se, čoveče – kazala je Aneli, prenosi pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh