Film i TV

Kazna od 10.000 EURA za Stanislava Krofaka – pokušao je da prevari sistem, produkcija ne želi da mu oprosti

Ušao je pre nekoliko meseci kao bivši dečko Mione Jovanović, a sada je u rijalitiju poznat kao bivši dečko Maje Marinković.

Miona Jovanović, Stanislav Krofak / Izvor: Srbija Dan

Iako je izgledalo da će ljubav Maje Marinković i Stanislav Krofak da potraje, prognoze se nisu ostvarile. Za razliku od mnogobrojnih drugih veza u rijalitiju gde stalno dolazi do reda pomirenja i reda raskida, Krofak je siguran u svoju odluku da ne želi ništa više sa Takijevom ćerkom.

Maja je želela da se pomiri i dala znake pokajanja, ali je MMA borac ostao čvrst u uverenju da oni nisu jedno za drugog. Tokom svađe koja je izbila tokom emisije “Pitanje gledalaca”, Maja je otkrila da je Stanislav već izgubio 10.000 evra,piše Srbijadanas

– Ovo je nemoć, voleo bi da me ponizi na svaki način. Pokušao je da prevari sistem i izgubio je 10.000 evra već. Sad pokazuje svoje pravo lice – rekla je Maja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh