Film i TV

Marko Đedović presjekao, ona je osoba protiv koje će PODNIJETI TUŽBU – nakon ovog fatalnog poteza donio odluku

Poznat je kao čovek koji svoje poverenje ne poklanja svakome, i vrlo pažljivo bira svoje životne saveznike i prijatelje. Zbog toga izuzetno veliku prašinu je podigla njegova sinoćna izjava uživo u programu.

Marko Đedović, Foto: Espreso

Sinoć je u “Eliti” ulazak nekadašnje zadrugarke Ermine Pašović napravio pravi dar-mar. Naime, Pašovićeva je nakon gostovanja kod Dušice Jakovljević u studiju dobila priliku da u Šiša-baru razgovara sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom o odnosu Sandre Rešić i Matee Car, devojke sa kojom je Anita Stanojlović prevarila svoju još uvek zakonitu suprugu.

Nakon okršaja, Ermina je otišla iz Šimanovaca, a Jovani i Marku je ostao gorak ukus izdaje od sad već nekadašnje prijateljice. Sandrino ponašanje posebno je teško palo Marku, koji je nakon vraćanja za crni sto prokomentarisao to sa Milanom Miloševićem. Marko i Ermina i Ana Spasojević su demantovale Ivana Marinkovića – rekao je Milan.

– Ermina je rekla Ivanu da ja nisam kriv i da su ti se danas svi smejali jer je ona objavila poruke – rekao je Đedović.
Koji je tvoj zaključak? – upitao je Milan.Meni je bila poenta da je pitam da li sam ja išta znao, rekla je da niasm da je to sve dokazano. Da su se svi snimali u krug i da su jedni drugima pretili – rekao je Đedović,piše Srbijadanas

– Postoje video zapisi gde Matea snima Rešićku i ona govori da ne sme Đedović nikako da sazna da je ona bila u stanu – rekao je Milan.

– Očigledno je da su se oni lepo spajtošili, šta je njihov razlog i šta je njihova poenta, meni ništa nije jasno. Nije mi jasno šta ima Sandra Rešić, ona po svemu sudeći nije normalna, ja pokušavam da nađem razlog – rekao je Đedović.

– Ermina je otkrila kako je navukla Rešičku da nema dokaze, večeras je sve izašlo na portal. Izašla je prepiska gde Sandra traži njoj da je uhvati za grudi – rekao je Milan.

– Okej, onda mi je jasno da se ona sviđala Rešićki, ovo je sjajna stvar sa kojom će posla imati i policija i tužilaštvo. Koštaće ih više nego što su mislili. Sve ću policiji da prijavim i tužiću ih sve u kompletu – rekao je Đedović.

– Zar ti i Sandra niste najbolji drugari? – upitao je Milan.

– Rijaliti da. Ovo više nije čulo, rekla, kazala, ovo su stvari koje će ozbilljno nekog da koštaju po svemu sudeći Sandru Rešić. Ja ću ih sve tužiti redom, Sandra je poslednja osoba u koju sam sumnjao – rekao je Đedović.

– Ako si ti dao ključ od stana Sandri Rešić znači da ti je bitna – rekao je Milan.

– Pa jeste, ali ne znam više, onda je ona meni radila iza leđa. Nije mi jasan razlog, ja ništa ne razumem. Ja dok nju ne vidim i ne pričam sa njom ne znam ništa. Ja samo da saznam o čemu se radi, nisam nešto verovao da baš toliko mogu da omašim u proceni. Više sam u šoku nego bilo šta – rekao je Marko.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh