Film i TV

IZBACIVANJE DVOJE UČESNIKA iz “Elite” – produkcija zvanično potvrdila, razlog se još uvijek krije

Kako se približava finale “Elite”, sve je manje učesnika u Beloj kući kako bi se sastavio konačan spisak finalista sedme sezone.

Finale rijalitija “Elite 7” još uvek nije zvanično najavljeno od strane produkcije, ali na osnovu govorkanja učesnika u Beloj kući i na osnovu iskustava iz prethodnih godina, očekuje se da će se dogoditi u prvoj polovini sledećeg meseca. Kako se približavamo završnici napetost u Šimanovcima postaje sve veća, iz dana u dan padaju maske, a mnogobrojna prijateljstva pucaju pred naletom visokog uloga prve nagrade.

Pošto je u kući ostao veliki broj učesnika, sasvim je očekivano da će se i izbacivanja pojjačati u nedeljnom rasporedu. Navikli smo da izbacivanja budu u noći između nedelja i ponedeljka, ipak ove nedelje nas očekuje još jedno izbacivanje koje će se održati u subotu.

Kako je produkcija televizija Pink potvrdila na svojom ekranima novo izbacivanje nas očekuje danas u 22 časova. Još uvek ne znamo da li će se održati nominacije i kada, ali ni po kojem principu će se obaviti večerašnja emisija, kao i to koliko će učesnika večeras da ispadne.
Ono što jedino znamo sa sigurnošću da su juče odabrani izglasali da budu nominovani Miona Jovanović i Žana Omnia. Da li će se one boriti za opstanak večeras ili u nedelju, ostaje nam da vidimo.

Pošto jedan učesnik izlazi u suboru, drugi u nedelju, jedino je zasigurno da ove sedmice minimalno dvoje ukućana završava učešće u stvarnosnom programu ružičaste televizije. Ova pozicija je nezahvalna jer su samo 3 ili 4 sedmice ostale do super finala a niko ne voli da ispadne iz igre tik na domak vrhunca sezone.

Prošle nedelje je ispala Sneža
Zbog najmanjeg broja glasova “Zadrugu 7 Elita” je u noći između 9. juna i 10. juna, napustila Snežana Jovičić. Tog jutra je Uroš Stanić pobedio u igri Velikog šefa, te su mu glasovi duplirani,piše Srbijadanas

– Uroš 58 odsto glasova publike, Bojana ima 23 odsto glasova, 10 odsto glasova ima Anđela, dok Sneža napušta Elitu i ima 9 odsto glasova – saopštila je voditeljka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh