Film i TV

Maja i Stanislav HITNO NAPUSTILI Bijelu kuću: Saopštena ZVANIČNA ODLUKA – šok preokret u rijalitiju pred finale

Bivši ljubavni par se nije nadao ovakvoj odluci. Mnogi su mislili da će se zadrugari pobuniti, ali oni su prihvatili ovaj zadatak.

Nemanja Gačić je juče izbačen iz rijaliti programa “Elita” nakon što je imao najmanji procenat glasova publike. On je kod Ane Radulović u studiju imao zadatak da napiše pismo i da imenuje ovonedjeljnog vođu. On je proglasio Milicu Veličković za vođu, a sudbine rijaliti učesnika su ove nedjelje u njenim rukama, piše srbija danas.

Milan Milošević je noćas ušao na imanje da bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme. On je dao reč Milici za crnim stolom, a ona je odlučila koga će poslati u izolaciju kao ovonedeljne potrčke.

Milica proglasila potrčke

– Neka ustanu Slađa i Zola, Ivan i Milena, Maja i Janjuš, Stanislav i Miona i Lejdi i Matora – rekla je Milica.

– Iskreno ne znam koga bih prije stavila, svi mi se dopadaju. Neka sednu Slađa i Zola, Lejdi i Matora su mi sad pale na pamet kada je Matora došla poslije razgovora sa Sandrom. Što se tiče Milene i Ivana to je samo moja fora jer volim da ih vidim zajedno, vidim ih kao razvedeni baba i deda, ali neće ići oni u izolaciju. Neka idu Maja i Stanislav, iz poštovanja Terzi koje ima prema Ša. Ja nisam zlo kao što vi pričate – rekla je Milica.

– Mi smo u dobrim drugarskim odnosima, normalno će proći izolacija bez eksplcitnih snimaka – rekla je Maja.

– Nećemo se pomiriti – rekao je Stanislav.

Maja i Stanislav su odmah nakon emisije napustili Bijelu kuću i otišli su u izolaciju. Oni će narednih par dana imati specijalan zadatak na imanju. Kad god se oglasi zvono i označi da je stiglo pismo Velikog šefa jedan od njih dvoje treba da ode do poštanskog sandučeta, da preuzme pismo i da ga dostavi vođi. Osim toga oni moraju da spavaju u sobi za izolaciju, daleko od očiju zadrugara. Kao potrčci imaju zadatak da menjaju baterije na bubicama rijaliti učesnika. Mnogi ljubavni parovi su se pomirili u izolaciji, pa zadrugari sada nagađaju da li će to biti slučaj i sa Majom i Stanislavom. Uskoro se bliži finale “Elite”, pa bi ovo pomirenje promijenilo dešavanja u Beloj kući pred sam kraj rijalitija.

Milica odabrala omiljenu osobu

Nakon što je odabrala potrčke, Milica je proglasila i omiljenu osobu.

– Terza će biti omiljena ličnost – rekla je Milica.

Ovo je bila očekivana odluka s obzirom na to da su njih dvoje u vezi i da će uskoro postati roditelji. Milica je u drugom stanju, a Terza daje sve od sebe da joj olakša boravak u rijalitiju. On je nedavno izrazio želju da veri Milicu u rijalitiju i d ajoj na taj način dokaže koliko su njegove namjere ozbiljne i da je spreman da oformi sa njom porodicu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh