Film i TV

Ima li Marija Šerifović novu djevojku: Progovorile o pričama da su u vezi

Marija Šerifović i njena kolegica Jovana Pajić gostovale su u “Ami G Show” u kojem su, između ostalog, govorile o napisima da su u ljubavnoj vezi.

Marija Šerifović i Jovana Pajić

Naime, ove glasine su se počele širiti zato što njih dvije provode dosta vremena zajedno. Jovana je ranije bila u braku s Aleksandrom Cvetkovićem Saletom iz Tropico Banda, piše Naj-portal.

– Pošto ste Jovana i ti napokon ovdje sada zajedno, znači ekskluzivno, da svi budu sretni i zadovoljni, da li ste vas dvije u vezi? – upitala ih je voditeljica Tijana Stoisavljević Milutinović, na šta je Marija rekla:

– Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l’ vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se s tim prestane. Neće imati ko više na slavu da mi dođe. Molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?!” – navela je.

Na kraju je ponovo rekla da s tim hitno prestanu. Zatim se u razgovor uključila Jovana.

– Moram da priznam da nam je genijalna za**bancija na tu temu. Toliko se šalimo pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno – kazala je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh