Film i TV

MIONINI RODITELJI IZAZVALI HAVARIJU u Šimanovcima, Ša poplaveo od muke, nazvali ga psom, pa stali u odbranu Krofaka!

Haos ne prestaje, a ostalo je samo nepune dve nedelje do velikog finala.

Miona i Sha - srbija danas

Sinoć je u Beloj kući nastao opšti haos kada je unutra ušao Milan Milošević kako bi započeo emisiju “Pretres nedelje”.

Očekivano, jedina tema večeri bio je odnos Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, kao i Mionina veza sa Ša koja je postala upitna nakon što je dve noći provela u hotelu sa bivšim dečkom. Osim ovo troje aktera, u celu priču je uključena i Maja Marinković koja već izvesno vreme pokušava da ostvari dublji odnos sa Stanislavom, ali bezuspešno. Milošević je sinoć za crnim stolom iz tog razloga podigao i Maju, kako bi javno iznela svoj stav o celoj situaciji, a onda su se stvari dodatno zakomplikovale jer je voditelj spomenuo Mionine roditelje…

-On je meni obećao da neće pričati, i rekao mi je da ga ona kao partnerka ne interesuje. Šta to znači? Nisam ja ta koja je živela kod nekog 9 meseci, iz te kuće došla u rijaliti i imala odnose sa tada oženjenim čovekom – započela je MajaNjena mama (Mionina prim. aut.) zove njega “čika Ša” – rekao je Milošević.

-Ma ne interesuje me ni ona ni njena mama, ja pričam svoje…

-Kaže s Pantera na kera – rekao je Milan i izazvao havariju u Nenadovoj glavi, koji je odmah morao da reaguje. Šta je rekla?! – zaurala je Miona.

-Da si spala sa pantera na kera – odgovorio je Milan.

-Ovo je već, moraš malo… Znaš ako mene njeni roditelji nazivaju psom, pa onda da uputim i ja njima neku reč – vileneo je Ša.

-Srediću, ne ja ću to da rešim – poručila mu je MionaSrbijadanas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh