Film i TV

Manje od 10 dana do Velikog finala, a u “Eliti” raskrinkana NOVA ROMANSA

Ovo niko nije očekivao!

Učesnice “Elite” Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović ušle su u rijaliti nedugo nakon što su ozvaničile svoju vezu venčanjem.

Njihov ulazak u šou bio je iznenađenje za mnoge jer su delovale srećno i ispunjeno van rijalitija. Međutim, njihov boravak u Beloj kući ubrzo je doživeo dramatičan preokret. Brak koji su nedavno sklopile suočio se sa ozbiljnim iskušenjima i ubrzo se raspao zbog Anitine preljube.Anita se, nakon okončanja braka sa Matorom, upustila u novu romantičnu vezu sa Anđelom Rankovićem, što je dodatno podiglo tenzije i intrige unutar šoua. Njihova nova ljubavna priča postala je tema brojnih razgovora i spekulacija, privlačeći pažnju publike koja je pratila razvoj situacije sa velikim interesovanjem.S druge strane, Jovana Tomić Matora, pogođena izdajom i raspadom braka, ostala je usamljena u rijalitiju i do sada nije pronašla novu partnerku. Manje od 10 dana je ostalo do velikog finala u “Eliti”, a u toku današnje emisije Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić su pričale, a Stanislav Krofak se našalio i tom prilikom ih opomenuo.Stefani i Matora, tišina – rekao je Krofak, a zatim otkrio da se Matora zaljubila u Stefani.

– Matora se zaljubila – rekao je on Maji, koja je sedela pored njega Misliš? – pitala je Maja.

– Da, vidi kako se zacrvenela – poručio je Stanislav,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh