Film i TV

Miljenik naroda dobio šut-kartu iz “Elite” – jsa imanja, više nema nazad

Finale se opasno približava, a već se uveliko spekuliše ko će odneti pobedu u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa “Elita”.

Za tačno sedam dana svi ćemo biti svedoci prve pobede u novom-starom rijaliti šou formatu, naslednici “Zadruge”.

Konkurencija je nikad jača, a spekulacija nikad više. Mnogo poznatih imena bori se za opstanak do samog kraja, međutim, jedan od onih koje je narod privoleo k srcu ipak neće biti u toj trci. Tokom sinoćne emisije “Nominacije,” voditeljka Ivana Šopić je šokirala takmičare objavom da će se Nikola Lakić naći u duelu.

Ivana Šopić je obavestila ukućane da je Nikola Lakić nominovan od strane publike, što je izazvalo iznenađenje među takmičarima. Atmosfera u kući postala je napeta, a uzbuđenje je dostiglo vrhunac dok su se takmičari suočavali sa neizvesnošću.U ranim jutarnjim satima, Milena Kačavenda i Slađana Lazić Poršelina, koje su već imale žestoke sukobe sa Lakićem, iskoristile su priliku da ga dodatno iskritikuju.

– Da si mi živ i zdrav i da ti je uvek prav, kaže Marko, ako ga ne sačeka Coka, neka ga sačeka Srđan. Umrla sam od smeha, kao Teodora i Anđelo. Čim je okrenuo, kao Samir, isti k*rac! Mrzi Aneli, drugarica mu Miona, mene vređao, isto! – rekla je Kačavenda,piše Srbijadanas

– Toliko stavova da okrene, odjednom mrzi Anđela i Anitu, a voli Matoru, ne može – poručila je Slađa.

Sporni video snimak pogledali su mnogi korisnici društvene mreže Instagram, a postoje mnoge spekulacije da je Lakić zapravo pobegao iz rijalitija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh