Film i TV

Iznenadna odluka Mitrovića pred finale iznenadiće mnoge – VEČERAS će se saznati istina

Poznati po iznenađenjima, Milica i Željko ovaj put ostaviće sve bez teksta.

Večeras je na programu “Pinka” poslednje izbacivanje iz rijalitija “Elita,” što označava početak završne faze ovog popularnog šoua, budući da je veliko finale zakazano za sledeću subotu.

Ovaj trenutak donosi posebnu napetost jer će se tokom noći proglasiti ime učesnika koji će morati da napusti šou i zauvek spakuje kofere.Ono što mnogi možda ne znaju je da će, nakon ovog izbacivanja, svi preostali učesnici, uključujući i one koji su trenutno nominovani za izbacivanje, automatski biti proglašeni finalistima. Ovo znači da će svako od njih imati priliku da se bori za glavnu nagradu i prestižnu titulu pobednika “Elite”.

Međutim, uzbuđenje se neće završiti sa večerašnjim izbacivanjem. Tokom naredne nedelje, publika će svakodnevno pratiti nova izbacivanja iz šoua, što će dodatno smanjiti broj učesnika i povećati tenziju među preostalim finalistima. Svakodnevni izlazak jednog po jednog učesnika stvoriće dinamičan i dramatičan završetak sezone, dok ćemo svi iščekivati konačnu odluku o tome ko će odnijeti pobedu u velikom finalu,piše Srbijadanas
Odlučeno ko napušta Belu kuću
Ivana Šopić je po poslednji put u ovoj sezoni pročitala ko su nominovani po poslednji put u ovoj sezoni pred super finale. Ovog puta je nominovano 4 favorita.

Sledeće subote odigrava se super finale Elite, a ove noći između subote i nedelje dogodilo se psolednje regularno nominovanje. Ulozi su nikad veći, a mnogi rijaliti učesnici želeleli bi da se dokopaju finala i izbegnu da ispadnu pred sam završetak. Ipak, pravila su pravila, te je Ivana Šopić otkrila koga je publika izglasala da ide direktno među one koji će se večeras boriti da ostane u Beloj kući još nedelju dana.

Podsetimo, odabrani ove nedelje izglasali Ivana Marinkovića i Bojanu Pavlović koji će se sa Miljanom Kulić naći u borbi za opstanak, došao je trenutak i da saznaju koji takmičar je dobio najmanju podršku publike.

Rezultat je 20-9 za Miljanu i ona ide u izolaciju -rekla je Ivana, pa dodala:

Odabrani su ove nedelje izabrali Ivana Marinkovića i Bojanu Pavlović – dodala je Ivana.

Od strane publike može da ustane Anđela Šparavalo, ona je ugrožena, zatim Nikola Lakić takođe, neka ustane i Teodora Delić koja ovo sigurno nije očekivala. Neko od vas troje ide u izolaciju, Nikola Lakić je nominovan od strane publike.

I Bojana i Nikola i Ivan i milajna spadaju u favorite za pobedu: Ko god od njih četvoro ispadne u nedelju, zasigurno je da će ispasti neko od favorita, što je i očekivano jer je vrlo malo ostalo do kraja.

Lakić ostao veran ženi
Lakić je na samom početku sedme sezone istakao da će možda u rijalitiju da prevari svoju suprugu Aleksandru Coku Lakić, takođe rijaliti učesnicu. Ipak, iako su mnogi pokušavali da navedu Nikolu da to i uradi, sada već pri kraju rijalitija možemo reći da se to neće dogoditi. Lakić je ušao na račun nikada dokazanih priča da je bio intiman sa Anom Ćurčić, a tokom Elite povezivali su ga sa više mlađih devojaka. Poslednja je bila Lejdi Di, sa kojom su ga poslali u izolaciju da bude potrčko u prvoj nedelji maja. Tom prilikom je Lakić izjavio:

– Očekivao sam, rekao sam Lejdi. Njemu ne prijaju moji komentari, očigledno. Ono što sam rekao da se desilo kod bazena, to ga je dotaklo. Treba da bude zaštitnički nastrojen prema Maji, mislim da nema emocije prema njemu – rekao je Lakić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh