Film i TV

Njegovo vrijeme je OTKUCALO – Učesnik VANREDNO IZBAČEN iz Bele kuće, ovu odluku baš niko nije očekivao

Njegovom učešću došao je kraj!

Sinoć se održalo vanredno izbacivanje iz Bele kuće.

Voditelj Milan Milošević je ukućanima saopštio da je takmičenje zauvek završeno za Luku Majčicu.Napravljen je prvi finalni presek i jedno od vas 29. će završiti učešće u rijalitiju. Da vidimo ko je najugroženiji, da li ima neko ko želi da ide kući? – pitao je Milan, pa dodao:

– Milice ti si ugrožena ovog trenutka, jel si očekivala da postoji šansa da ne uđeš u superfinale? – pitao je Mila Nisam nešto raspoložena od jutros, kao da sam nešto predosetila, imam koga da me čeka kući tako da nije smak sveta – rekla je Milica.

– Ona će ići kući ipak je deset meseci razdvojena, volela bih da ode na more sa majkom a moje je da ostanem kod kuće i da završim taj sprat kako sam i započeo – rekao je Terza.

Ugrožena je još jedna osoba, to je Luka Majčica – rekao je voditelj.

Očekivano, 10 meseci ovde, lep provod i stvarno sam zadovoljan što sam ovako dugo ovde – rekao je Majčica.

Nisu samo njih dvoje ugroženi, još neko će ustati a to je Teodora Delić – dodao je Milan.

Neko od njih zauvek napušta Belu kuću a to nije Milica Veličković – proglasio je Milan.

Pred samo superfinale Elitu napušta Luka Majčica – otrkio je Milan,piše Srbijadanas

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh