Film i TV

Četiri dana do finala produkcija šokira, za učesnike tek sada slijedi pakao

Ona redovno dolazi da zavede red, a neretko zna da zatekne totalni haos, te tako šokirana nehigijenom ulazi u diretnu raspravu sa takmičarima.

Elita -srbija danas

Kao i svakog utorka, Gordana Džehverović, poznatija kao mama Džehva, upravo je ušetala u Belu kuću, te se iznenadila užasnim prizorom.

Bivša zadrugarka pokomentarisala je kako sve izgleda kao da je pala atomska bomba.Mama Džehva je odmah krenula da obilazi imanje sa ovonedeljnim vođom. Zadrugari se vrlo često “slede” kada Goca dođe na imanje budući da je nivo higijene u kući ispod nivoa, te Džehverovićka često ima zamerke na to.Ona je danas čestitala je i Jovani Tomić Matoroj na razvodu braka sa Anitom Stanojlović,piše Srbijadanas

Nastavila je da obilazi imanje, pa je naišla i na Stanislava Krofaka i Maju Marinković.Inače, ona redovno dolazi da zavede red, a neretko zna da zatekne totalni haos, te tako šokirana nehigijenom ulazi u diretnu raspravu sa takmičarima.

Podsetimo, sinoć je u “Eliti” održano izbacivanje. Naime, odlukom publike Belu kuću zauvek je naustio Luka Majčica, kojeg su u studiju nakon izlaska sačekale divne vesti – postao je otac po drugi put! Do Velikog finala je ostalo četiri dana i broji se sitno, a ko će ove sezone odneti pobedu ostaje nam da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh