Muzika

Zavoljet ćete žutu boju kad vidite novo Rijanino izdanje: U halterima i čipki istakla sve atribute

Pjevačica i poduzetnica Rijana (Rihanna) predstavila je svoju novu liniju donjeg rublja i fanove počastila izazovnim fotografijama iz najnovije marketinške kampanje. Riječ je o novoj kolekciji njenog poznatog brenda Savage x Fenty, a za ovu prigodu lijepa pjevačica pozira u izazovnom žutom kompletu donjeg rublja.

Rihanna - Instagram

Na Instagram profilu brenda podijelila je nekoliko seksi fotografija na kojima pozira u push-up grudnjaku cvjetnog čipkastog uzorka i odgovarajućim gaćicama s čarapama-halterima. Na rukama ima rukavice istog uzorka koje joj sežu do iznad lakta, a svoju je dugu plavu kosu ostavila raspuštenom dok se zavodljivo izvijala na čipkastom stolnjaku pred objektivom.

U roku od samo sat objava je dobila više od 1,6 miliona lajkova na Instagramu i 15.400 komentara.

– “Moram ovo kupiti, moja omiljena boja”, “Ovo je sve, boja je odlična”, “Predivan komplet donjeg rublja”, “Ovo je apsolutno prekrasno”, “Koja si ti bomba”, glasili su samo neki od komentara, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh