Muzika

Harry Styles se u emotivnoj objavi oprostio od prijatelja Liama Paynea: Zauvijek će mi nedostajati

Poslije službene objave grupe One Direction o emotivnim oproštajima Zayna Malika i Louisa Tomlinsona, Harry Styles se oglasio povodom tragične smrti njihovog dragog prijatelja i kolege, Liama Paynea.

Liam Payne - Instagram

U emotivnoj izjavi, Harry Styles oprostio se od svog prijatelja i kolege iz grupe One Direction, Liama Paynea, koji je preminuo u 31. godini nakon tragičnog pada s trećeg sprata hotela u Buenos Airesu.

Styles je izrazio svoju duboku tugu, napisavši: “Njegova najveća sreća bila je u tome da usrećuje druge, a bilo je pravo zadovoljstvo biti uz njega dok je to činio. Liam je živio iskreno, otvoreno izražavao svoje emocije i imao je nevjerojatnu energiju koja je bila zarazna. Bio je izvanredna osoba, pun podrške i ljubavi. Godine koje smo proveli zajedno uvijek će zauzimati posebno mjesto u mom srcu. Zauvijek će mi nedostajati”.

Harry je također izrazio saučešće porodici preminulog: “Srce mi se slama za Karen, Geoffa, Nicolu i Ruth, njegovog sina Beara, kao i za sve one širom svijeta koji su ga poznavali i voljeli”.

Također, članovi nekadašnjeg boy benda s kojima se Liam Payne proslavio, oprostili su se u zajedničkoj objavi putem Instagrama.

“U potpunosti smo shrvani viješću o Liamovoj smrti. S vremenom, kada budemo mogli, reći ćemo više. Sad ćemo uzeti malo vremena da tugujemo i prebolimo gubitak našeg brata, kojeg smo neizmjerno voljeli. Sjećanja na njega će zauvijek biti dragocjena. Naše misli su s njegovom porodicom prijateljima i fanovima koji su ga, poput nas, voljeli. Nedostajat će nam jako. Volimo te, Liame”, napisali su.

Podsjećamo, Liam Payne tragično je preminuo nakon pada s balkona hotela u Argentini, prenosi Klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh