Fudbal

Trener Veleža pred večerašnji revanš: Moramo biti hrabriji, nadamo se pobjedi

Fudbalere mostarskog Veleža večeras od 18 sati očekuje revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija u Andori.

Protivnik Rođenima je Inter Escalades iz Andore sa kojim je bh. tim prije sedam dana na Grbavici odigrao neriješeno, bilo je 1:1.
Ekspedicija Veleža je stigla u ovu malu evropsku državicu smještenu između Španije i Francuske, a optimizma im ne nedostaje.

Utakmicu je najavio šef struke Mostaraca, Damir Čanadi.

“Doručkovali smo i sada se pripremamo za utakmicu. Pozitivno razmišljamo jer sada imamo više informacija o protivniku. Vidjeli smo da smo sa loptom bolja ekipa nego bez nje. Duge lopte protivnika su nam pravile velike probleme. Oni imaju dva ili tri opasna krilna igrača, a mi u igri prema naprijed moramo biti efeikasniji i hrabriji.U toj prvoj utakmici nam je falio lider na terenu koji vodi tim. Ako bude potrebe sa klupe ćemo posegnuti za nekim izmjenama. Mislim da ćemo biti sve bolji kako vrijeme bude prolazilo i da ćemo kao ekipa rasti, što je najbitnije”, rekao je Čanadi,pišu Vijesti

Podsjećamo da meč počinje u 18 sati uz direktan TV prijenos na Areni Sport 1 Premium, a tekstualni prijenos možete pratiti na portalu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh